NEOČEKIVAN NASTUP

Za besplatno piće zasvirao klavir u lokalnom baru

07.11.2016 u 19:42

Bionic
Reading

Pop zvijezda današnjice Justin Bieber našao se u kanadskom Torontu preko vikenda gdje je slučajne i namjerne posjetitelje lokalnog puba počastio neočekivanim performansom uz pratnju klavira

Prošlog petka Justin je odlučio posjetiti bar Fifth Pubhouse u kanadskom Torontu. Nakon pogledane košarkaške utakmice i par ispijenih pića, sve okupljene u baru počastio je neočekivanim performansom na klaviru izvodeći svoj megahit 'Sorry' te obradu slavne 'Let It Be' Beatlesa.

Kako otkriva američki showbiz portal TMZ, pub u kojem je Justin održao nenadani nastup odlučio mu je naplatiti uslugu besplatnim pićem.

Ovo, međutim, nije jedini javni eksces koji je nedavno priredio. Posljednjih tjedana Justin Bieber uglavnom puni medijske stupce neočekivanim ponašanjem. U pokušaju skrivanja svog identiteta u Amsterdamu, prošlog mjeseca uočen je s lažnom bradom i perikom. Za vrijeme boravka u Londonu, iznenadio je lokalne školarce odigravši s njima nogometnu utakmicu, a nedugo nakon toga viđen je u Glasgowu kako u lokalnom fast foodu sam uživa u prženim sarmicama od ovčjih iznutrica.