NIKOLINA RISTOVIĆ

'Zaboravila sam koliko je divno imati malu bebu'

13.03.2015 u 07:22

Bionic
Reading

Iako je rodila prije samo tri mjeseca, Nikolina Ristović se vrlo brzo vratila u staru formu

Početkom prosinca prošle godine, Nikolina Ristović rodila je kćerkicu Unu Sofiju koja je od tog trenutka njoj i suprugu Vidoju postala centar svijeta.

Televizijska voditeljica sve je svoje obveze podredila malenoj Uni, a majčinska uloga neizmjerno je raduje i ispunjava.

'Uživam u svakom trenutku, jer sam već zaboravila kako je to biti mama malene bebe. Svakodnevica mi je pomalo monotona, ali ugodna. Otkako sam rodila, osjećam se lijepo, smirujuće i samovoljno monotono', rekla nam je Nikolina koja je ubrzo nakon porođaja vratila svoju staru liniju.

'Počela sam vježbati nekih tridesetak dana nakon poroda, što se možda čini malo rano, no ja sam se osjećala potpuno spremnom. I brzo sam se vratila u formu, unatoč velikoj pauzi. To je vjerojatno rezultat činjenice da se nisam mnogo ni udebljala, odnosno svi majčinski kilogrami nestali su s porodom', govori voditeljica.

Ne skriva kako se jedva čeka vratiti na posao i stati pred kamere srpske televizije B92. 'Sad mi već lagano nedostaje akcija, a kad god odlučim i kažem si: to je to, pauza prestaje, ulovi me mala grižnja savjesti. No sa svojom ću savjesti morati nekako raščistiti. Naime, već sam obećala povratak i čekaju me obveze, a tereti me i činjenica da na televiziji nisu tražili zamjenu za mene, pa se moji kolege raspadaju od posla', kaže Nikolina koja iz veze s novinarom Markom Cigojem ima 17-godišnju kćer Hanu.