BEZ DLAKE NA JEZIKu

Albina iskeno progovorila o odnosu s Ninom Kraljić: 'Stvarno sam dugo vremena šutjela!'

10.08.2021 u 18:49

Bionic
Reading

Nakon nastupa s pjesmom 'Tick Tock' na pozornici Eurosonga, splitska pjevačica ne prestaje nizati uspjehe. Prošloga vikenda nastupila je u Poljskoj na poziv njihove nacionalne televizije, a sada se s vremenskim odmakom ponovno dotakla Eurosonga i svoje glazbene kolegice, Nine Kraljić

U svom novom intervjuu za IN magazin Nove TV, Albina je otkrila kako na jesen planira nastupe u Španjolskoj i ponovno u Poljskoj gdje je prošloga vikenda sudjelovala na festivalu u organizaciji njihove nacionalne televizije, a ponovno se dotakla svojih glazbenih kolega.

Posljednjih dana mnogo se govori o njezinim komentarima na račun njih od kojih su ju pojedinci, kako kaže, ne samo kritizirali već i više od toga.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic

'Pri tom mislim na kolegicu Ninu Kraljić o kojoj iz osobnog iskustva nemam u tom pogledu lijepo mišljenje. Stvarno sam dugo vremena onako šutjela, ne bi rekla da sam se povukla, ali nisam se htjela izjašnjavati po tom pitanju', otkrila je pjevačica priznavši kao neke njezine izjave nisu 'bile na mjestu'.

'Imaš moj respekt kao izvođač, umjetnik, ali kao osoba neću te pozdraviti na ulici'', objasnila je Albina.