zna uživati

Ana Gruica Uglešić prije koji dan je plesala na svadbi prijateljice, a sad šeće ulicama New Yorka

06.05.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Danima se pisalo o raskošnom crnom efektnom izdanju glumice i fitness instruktorice na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić. Nekoliko dana nakon toga, Ana Gruica Uglešić napustila je Hrvatsku i uputila se preko oceana u Ameriku odakle se pohvalila zanimljivim prizorima

Poznato je koliko Ana Gruica Uglešić voli putovati, obožava zdrav stil života, ali i modu, pa ne čudi to da su njezine nove fotografije iz New Yorka kao sa stranica kakvog magazina.

Splitska glumica pozirala je na suncu, a pokazala je da ondje boravi u društvu sestre Petre Gruice i prijatelja Ive Perkušića koji je u videu otkrio da provode savršen dan. Pored više fotografija objasnila je da je na odmoru.

Gruica Uglešić je zadnji put bila u New Yorku 2019. godine, a bila je ondje i godinu dana prije kad je poharala tamošnje trgovine. Obišla je tada neke od trgovina na općepoznatoj Petoj aveniji, a bila je i u najpopularnijoj draguljarnici Tiffany&Co gdje je također pronašla nešto za sebe. Nakon šopinga odmarala se u Bryant parku.

  • +11
Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX