voli biti mama

Ana Jelušić Black o majčinstvu: 'Prije rođenja djece nikad nisam znala cijeniti ljepotu sjedenja u kafiću'

12.01.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Bivša skijašica i PR stručnjakinja Ana Jelušić Black dug niz godina živi u Švicarskoj, a trenutačno joj je najbitniji odgoj djece - Nine i Vite. Tu i tamo uhvati vremena pa objavi nešto na društvenim mrežama, a i tada su objave najviše vezane uz njezine mališane

'Prije rođenja djece nikad u potpunosti nisam znala cijeniti ljepotu sjedenja u kafiću i uživanja u šalici kave potpuno sama', opisala je fotografiju Ana Jelušić Black. S 15 godina debitirala je u Svjetskom kupu, dva puta završila na pobjedničkom postolju u slalomu i s 25 godina završila karijeru, a danas je konzultantica Međunarodnog olimpijskog odbora.

'Ako se želiš ostvariti kao majka, moraš veliku količinu vremena posvetiti djeci. Moj je muž jako uključen u odgoj djece, ali nije ih mogao roditi, biti trudan ili dojiti. Da, majčinstvo oduzima određeno vrijeme koje muškarac ima. I nažalost, i dalje kad su, primjerice, djeca bolesna, zove se mamu', ranije je ispričala za 24sata.

Bivša skijašica u braku je s Kanađaninom Travisom Blackom. Vjenčali su se u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini u krugu najbližih prijatelja i obitelji nakon četiri godine veze. Kći Nina na svijet je došla početkom siječnja 2019. godine. Drugo dijete, sina kojemu su dali ime Vito, rodila je 27. siječnja 2021. godine.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Prije nekoliko dana pohvalila se rođendanom kćeri Nine.

'Preokrenula si naše živote naglavačke, dovela u pitanje svako roditeljsko uvjerenje koje smo možda imali i učinila život 1000% kaotičnijim i zabavnijim. Od ljupke bebe do tvrdoglave mališanke, bilo je zadovoljstvo svjedočiti tvojim transformacijama i vidjeti djeliće osobe koja ćeš tek postati. Sretan rođendan, draga moja djevojčice, nemoj nas nikada prestati držati na nogama', poručila je raznježena mama u poduljoj objavi.