SADA ĆE I PRODUCIRATI

Angelina Jolie je zbog kćeri prihvatila ponudu koja se ne propušta

10.08.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Filmski svijet i Hollywood osvojila je davnih dana, a sada je slavna oskarovka i jedna od najljepših glumica svijeta, 48-godišnja Angelina Jolie, odlučila istražiti i 'daske koje život znače'

Prema pisanju magazina Hello! Angelina Jolie ovih dana potpisuje ugovor za jednu od najiščekivanijih produkcija na Broadwayju, a u kojoj bi trebala biti glavna producentica.

Glumica i filmašica trebala bi raditi na adaptacijia 'The Outsidersa', rađenoj po romanu S. E. Hintona iz 1967. godine, a koju je 1983. na filmska platna, pod istim imenom, doveo legendarni Francis Ford Coppola.

Riječ je o mjuziklu, koji je ranije ove godine premijerno prikazan u kazalištu La Jolla Playhouse u San Diegu, a na kojem se radi još od 2022. godine i gdje je za glazbu zadužen duo Jamestown Revival.

DVOJE NEDOSTAJE

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena u zajedničkom izlasku

Pogledaj galeriju

U službenoj izjavi Angelina je rekla: 'Osjećam se jako sretnom što sam dio ove posebne produkcije. Studirala sam na Institutu Lee Strasberg gdje sam shvatila da je moja prva ljubav kazalište. Sve do sada nisam pronašla način kako da se tamo vratim.'

Do tog zaokreta u karijeri došlo je zahvaljujući jednoj od kćeri koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom, no Angelina ne precizira radi li se o 18-godišnjoj Zahari, 17-godišnjoj Shiloh ili 15-godišnjoj Vivienne.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Nadam se da ću i sama doprinijeti dok nastavljam učiti od ovog nevjerojatnog tima s kojim radim otkako me kći dovela na predstavu u La Jolla Playhouse. Ne mogu vam opisati koliko sam uzbuđena što će ovaj mjuzikl imati svoj brodvejski debi i radujem se dijeljenju ove nove adaptacije 'The Outsidersa' sa svijetom', dodala je Angelina.