BRIŽNA MAJKA

Angelina Jolie otvoreno o posvajanju troje djece: 'Treba biti iskren u svemu. Moraju znati odakle dolaze'

21.06.2020 u 17:43

Bionic
Reading

Osim što je otvoreno progovorila o razlozima svog razvoda od Brada Pitta, za što joj je trebalo pune četiri godine, Angelina Jolie u svojem je posljednjem intervjuu kazala kako je odgajati posvojenu djecu te što ih uči od prvoga dana

Godinama je uspješno u svojim medijskim nastupima izbjegavala osobne teme, razgovore o bivšem suprugu Bradu Pittu s kojim je sve do nedavno bila u teškoj brakorazvodnoj parnici i borbi za skrbništvo, a onda se i to promijenio. Angelina Jolie odlučila je ispričati svoju stranu priče i jednom zauvijek zatvoriti tu nezavidnu temu.

Osim toga, u istom intervjuu za magazin Vogue, Jolie je s mnogo emocija govorila i svojoj djeci, koja su joj sve na svijetu. Zvijezda filmova 'Salt', 'Gospodin i gospođa Smith' ili 'Lara Croft' sa svojim bivšim suprugom dijeli šestero djece od čega troje posvojene.

Jolie je razjasnila da ne radi razliku između svoje biološke i posvojene djece, te da sa svima otvoreno razgovara o njihovu podrijetlu. Za nju je, kako tvrdi, posvajanje jednako emotivno i značajno kao rađanje i trudnoća.

'I jedno i drugo vrlo je emotivan i izuzetno lijep način da postanete roditelj. Ono što je bitno je da ste uvijek otvoreni prema svojoj djeci, da iskreno pristupate svakoj temi, pa tako i onoj o njihovom dolasku na svijet. Moraju znati odakle dolaze', rekla je pa dodala:

'Sa svojom posvojenom djecom ne mogu pričati o trudnoći, no zato mogu pričati o detaljima i ljubavi i svemu što smo prošli zajedno. Možemo pričati o cijelom to putovanju da ih pronađem i kako je bilo pogledati im po prvi puta u oči.'

Jolie je naglasila koliko svojoj kćeri Zahari koja dolazi iz Etiopije, sinu Paxu iz Vijetnama ili pak Maddoxu iz Kambodže priča o njihovim korijenima i domovini.

‘Kad su djeca druge rase i iz strane zemlje, to je taj neki njihov poseban dar. Zato nikada ne smiju izgubiti vezu sa svojim porijeklom. Imaju korijene koje vi nemate. Stoga ih se mora poštovati. Neću dopustiti da zaborave odakle dolaze. Učite od njih. To je nevjerojatno putovanje. Oni ne ulaze u vaš svijet - vi međusobno isprepletete svoje svijetove’, zaključila je ponosna majka koja svaki slobodan trenutak od snimanja i posla posvećuje svojim nasljednicima.

Upravo zbog njihove je dobrobiti, kako je kazala, odlučila prekinuti svoj loš brak s Pittom.