najveća potpora

Angelina Jolie zasjala na crvenom tepihu u najdražem društvu

11.09.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Angelina Jolie pojavila se na Toronto film festivalu na premijeri svog novog filma 'The Breadwinner' u društvu djece. Osim svježim izgledom, oduševila je outfitom

Jedna od najpoznatijih glumca svijeta Angelina Jolie prošetala se crvenim tepihom na filmskom festivalu u Torontu, na kojem je premijerno prikazan njezin novi film 'The Breadwinner'.

Za razliku od svih dosadašnjih pojavljivanja na ovako glamuroznim događanjima, kada je dolazila u pratnji bolje polovice, Angelina se ovoga puta pojavila u društvu svoje dječice, koju dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom.

Tako je pred fotoreporterima pozirala s 12-godišnjom Zaharom, koju je posvojila, godinu dana mlađom Shiloh, svojom prvom biološkom kćeri, 13-godišnjim Paxom, te 9-godišnjim blizancima Vivienne i Knox.

  • +11
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovoga puta nedostajao je njezin najstariji sin Maddox, kojeg su obveze očigledno spriječile da bude potpora majci na prvom javnom istupu nakon bolnog razvoda koji je potresao cijelu obitelj.

Nakon što su se razveli u ovo vrijeme prošle godine Angelini je dodijeljeno skrbništvo nad svom djecom, a nedavno je u iskrenom intervjuu progovorila o traumatičnom iskustvu i samoći.

  • +4
Angelina Jolie, Disneyland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ovo je težak period za mene. Nisam sretna što sam sama jer ne volim samoću. To nikada nisam željela. U samoći nema ničega lijepoga. Samoća je teška', rekla je te dodala: 'Ponekad se možda čini kako uspijevam držati sve konce u rukama, ali iskreno, samo pokušavam izgurati dan po dan. Emocionalno, ovo je bila teška godina, a uz to sam imala i nekih zdravstvenih problema zbog kojih se moram paziti', priznala je tada lijepa glumica.

Iako se požalila kako je bolno razdoblje kroz koje prolazi ostavilo traga na njoj, moramo priznati da je na crvenom tepihu izgledala fenomenalno, u bijeloj kreaciji koju potpisuje modna kuća Givenchy.

Osim toga, mnogima nije uspjelo promaknuti to kako je kćerkica Shiloh s godinama fizički sve sličnija ocu.