koliko sreće na fotografiji

Anja Šovagović Despot je u slavljeničkom raspoloženju, pljušte sami komplimenti

26.03.2024 u 21:37

Bionic
Reading

Legendarna domaća glumica jedno je od nezaobilaznih imena kazališne scene. Osim uspješne karijere može se pohvaliti skladnim obiteljskim životom, a upravo je sa svojim suprugom Draganom Despotom i njihovom djecom danas obilježila svoj veliki dan i pokazala kako godine za nju kao da stoje

Anja Šovagović Despot sa svijetom je podijelila informaciju da je danas njezin 61. rođendan. S više fotografija i videom na kojem se moglo čuti kako joj njezini najmiliji pjevaju slavljeničku pjesmu, oduševila je brojne prijatelje, kolege i fanove.

Glumačka diva pozirala je s raspuštenom i ravnom kosom te šiškicama sa crvenom ružom i malom tortom s čokoladnom glazurom, a pokazala je i vrećice s darovima. Čestitke joj stižu sa svih strana. Tako joj je kolegica, Leona Paraminski uz najljepše želje poručila 'Super izgledaš!', a legendarna srpska glumica Ljiljana Blagojević: 'Lijepo nosiš svoj život!'.

Anja inače voli dijeliti fotografije svog supruga i djece Ane i Josipa te njezin profil odiše obiteljskom idilom. Osim rođendana, uskoro će obilježiti još jedan važan datum. Proslavit će, naime, 38. godišnjicu braka sa sedam godina starijim životnim suputnikom, nacionalnim prvakom HNK Draganom Despotom.

  • +3
Anja Šovagović Despot Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko