cijeni mir i stabilnost

Arija Rizvić o ulozi ljubavnice: 'Nisam imala takvih iskustava i ne bih se u to upuštala'

28.08.2024 u 17:09

Bionic
Reading

Karizmatična Arija Rizvić utjelovila je u seriji 'Sjene prošlosti' trenericu pilatesa. S Blankom se, kaže glumica, ne bi družila, no rado bi otišla kod nje na trening!

'Blanka je jedna mlada djevojka koja je, rekla bih, izgubljena u svom životu. Pilates trenerica je, trenira Martu i Paulu, jako bogate žene. Zaslijepljena je njihovim životima, fascinirana bogatstvom i luksuzom, naizgled savršenim obiteljima... pa odluči postati jedna od njih. Upliće se u tuđi brak. postaje opsjednuta slikom savršenog života i ne preza ni pred čim da ima to sve - bogatstvo i obitelj. Nije crno-bijela, ima loših strana, eksplozivna je, manipulativna, a s druge strane ima neku osjetljivost i ranjivost, prošlost koja ju je učinila takvom kakva je. Ne bi se Blanka i ja družile, ali bi rado išla kod nje na trening', opisuje glumica i redateljica Arija Rizvić lik Blanke.

Sjene prošlosti' vodi gledatelje u svijet kojim vladaju pravila

Raskošna televizijska dramska serija 'Sjene prošlosti' vodi gledatelje u svijet kojim vladaju pravila, ona koje postavljaju moćne, snažne žene čiji životi su isprepleteni događajima iz djetinjstva. Osveta će voditi glavnu protagonisticu Olgu, koju je sjajno utjelovila Marina Fernandez, a suprotstavit će se Marti, koju igra Jelena Perčin. U ekipi popularnih i nemilosrdnih cura su i Dajana Čuljak kao Paula te Ana Maras Harmander u ulozi Ane.

Sjećanja iz prošlosti

'Svi imamo i dobra i loša sjećanja iz srednje škole. Nikad nisam doživjela nešto tako strašno kao naši likovi, ali čula sam o svakakvim ružnim situacijama, takvih situacija ima jako puno u stvarnom životu. Sve je, smatram, stvar lošeg odgoja. Odgajana sam da volim i poštujem svakog, no nažalost, mnogima se to ne usađuje od malih nogu', priča Arija o napetom zapletu serije i vlastitim sjećanjima iz djetinjstva.

Arija Rizvić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Maja Bota Strbe

Ljubavna iskustva

Arijina sjećanja iz djetinjstva ljepša su i lepršavija negoli je to slučaj s glavnim protagonisticama serije 'Sjene prošlosti', a takva su joj i ljubavna iskustva. Dok Blanka sudjeluje u preljubu, Arija cijeni mir i stabilnost. 'Nisam imala ljubavnih problema niti patnji, a niti blizu nešto kao Blanka, niti bih se ikada upuštala u nešto takvo. Volim mir i stabilnost u vezi, cijenim iskrenost, poštovanje i tuđu ljubav', zaključila je glumica. Partner u seriji joj je glumac Janko Rakoš i upravo s njim trenutno uživa surađivati. 'Stalno se zabavljamo i smijemo, već smo surađivali i baš guštam u radu s Jankom. Sada sve češće surađujem i s curama i sjajne su, radujem se svemu što nam ova projekt donosi', zadovoljna je glumica i redateljica.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Arija gradi dvije karijere

Paralelno Arija gradi dvije karijere - glumačku i redateljsku i to joj je, kaže, bila najbolja karijerna odluka u životu. 'Gluma mi svakako pomaže u režiji, kao i režija u glumi. Te dvije karijere su isprepletene i to su iskustva koja me svakodnevno obogaćuju. Redatelj puno bolje razumije glumce kada ima iskustvo glume. Nekad sam imala i potrebu sugerirati nešto dok snimam, a sada sam potpuno prepuštena redateljima s kojima radim. U obje uloge je važno povjerenje i poštovanje i toga se držim u svakom projektu u kojem radim', zaključila je Rizvić.