hvata boju

Atraktivna glumica iz 'Kumova' podiže temperature fotografijama u badiću

27.06.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Stanovnici Zaglava zbog ljetnog odmora napustili su set serije koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske. Mnogi od njih krenuli su put morskih destinacija gdje će napuniti baterije za nove dogodovštine koje pripremaju za novu sezonu

Ana Uršula Najev koju su mnogi zavoljeli zbog uloge Luce Akrap, prije nekoliko dana uz snimku sa svog nastupa s bendom na Krku, fanovima je poželjela 'sretan prvi dan ljeta i Svjetski dan najdraže 'tete Glazbe''.

Glumica i sve traženija glazbenica kojoj tepaju da svojim vokalom podsjeća na Ami Winehouse, nakon Krka se javila iz Crikvenice. Pokazala je na Instagramu više fotografija, a posebnu pozornost ukrale su one u kupaćem kostimu.

Lijepa Splićanka pozirala je ležeći pokraj mora u zelenom badiću i pokazala savršenu liniju, a mnogi su je jedva dočekali vidjeti u ovakvom izdanju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prije glazbe, bavila se plesom i to od 6 godine života no kako je ranije objasnila, krenula u srednju školu hobiji su samo krenuli otpadat. Kako je voljela kombinirati i glazbu i ples nedostajalo joj je nešto, a uvijek je bila ljubitelj kazališta. Ranije nam je ispričala kako se opušta i u čemu uživa.

krala je poglede

Atraktivna glumica iz serije 'Kumovi' oduševila je publiku pjevajući Olivera Dragojevića

Pogledaj galeriju

'Gluma i glazba na neki način opuštaju me u vidu gledanja serija, slušanja glazbe, sviranja... Nemam striktne hobije ili planove opuštanja, nekad je to boravak u prirodi, nekad druženje s prijateljima, odlasci na kvizove, nekad osama uz dobar film ili knjigu ili ništa, nekad crtanje, najčešće spavanje', otkrila je za tportal.

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
sve osim nogometa

Učitavanje...