sličnost je očita

Baby Lasagna ima mlađeg brata, a i on je u glazbenim vodama

27.02.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Hrvatskom je zavladala lasagnomanija. Svi pričaju o 28-godišnjem glazbeniku iz Umaga, pravim imenom Marko Purišić i pjesmi 'Rim Tim Tagi Dim' koja će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Švedskoj. Osvojio je sve generacije, njegova se pjesma dopada doslovno svima, no on nije jedini u obitelji koji se bavi glazbom

Martin Purišić svira bas gitaru u bendu Mono Inc., a njegovo umjetničko imene je Val Perun. 26-godišnjak ima svoj YouTube kanal imena MrtviMartin na kojem, između ostalog, pokazuje svoje bubnjarske vještine.

Braća su zajedno ostvarili uspjeh. Naime, Marko je napisao tekstove za album Ravenblack benda Mono Inc., koji je bio odlično prihvaćen u Njemačkoj i našao se na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je dobio i nagradu.

Braća su skupa gostovali i u podcastima gdje su govorili o svojim glazbeni i svojim planovima. Među ostalim su u podcastu 'Nebitno o bitnom' otkrili da su im idoli grupa Rammstein. Inače, Martin se uz glazbu bavi i audio produkcijom, grafičkim dizajnom, montažom videa i ilustracijom.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL