Plaža Medane

Baby Lasagna na solo koncertu na Krku

07.06.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Plaža Medane - Punat, Krk // subota, 27. srpnja 2024.

Baby Lasagna, trenutno najtraženije ime regije i pobjednik eurovizijske publike, dolazi u Punat na otok Krk, a veliki samostalni koncert održat će na plaži Medane u subotu 27. srpnja 2024.

Uz ogroman globalni hit 'Rim Tim Tagi Dim', kao i od prije objavljene pjesme 'IG BOY' i 'Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much', Baby Lasagna će na Krku uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca 'Demons & Mosquitos' čiji se izlazak očekuje uskoro.

Baby Lasagna- Rim Tim Tagi Dim (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Nakon što je 'Rim Tim Tagi Dim' ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, zasjeo na visoko peto mjesto na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova, singl je držao i prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, a našao se I na svjetskoj Billboard ljestvici 200 pjesama. Kao najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije, Baby Lasagna je u posljednjih nekoliko mjeseci ušao u domaću glazbenu povijest.

Nastupi ga ovog ljeta vode na koncerte i festivale u regiji i inozemstvu, kao i trostruke rasprodane nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata, a jedna od postaja je i prekrasna plaža Medane u Puntu. Uz 2 rasprodana nastupa u Poljskoj u rujnu, Baby Lasagnu od inozemnih nastupa u bližoj budućnosti očekuju i koncerti u Milanu, Madridu i Beču.

Ulaznice za koncert na Krku kreću u prodaju od 11:00 kroz sustav Eventim po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena vrijedi do 23. lipnja, a dan nakon cijena se penje na 19 eura.