još malo...

Baby Lasagna prije sutrašnjeg nastupa otkrio rituale: 'Prije nastupa ću se pomoliti...'

06.05.2024 u 15:31

Bionic
Reading

Bliži se trenutak koji cijela Hrvatska iščekuje, trenutak kad će Marko Purišić stati na pozornicu u prvom polufinalu Eurosonga. Kako je izjavio, na probama je sve prošlo onako kako su zamislili i ne razbija glavu time na kojem ćr mjestu završiti

Nema tko ne zna za 'Rim Tim Tagi Dim'. Na svakom koraku u Malmou pjeva se i pleše pjesma, a refren već itekako izvode i predstavnici drugih zemalja/konkurenata. Sve su oči uprte u našeg ovogodišnjeg predstavnika koji je jučer oduševio svojom pojavom na tirkiznom tepihu na službenoj ceremoniji otvaranja Eurosonga.

Snimljen je dok je sa svojim timom odlazio na probu dan uoči prve polufinalne večeri Eurosonga, na kojoj će nastupiti, a obznanio je koji su mu rituali prije nastupa. Pozirali su okupljenim fotografima s hrvatskom zastavom, ispred su ih dočekali obožavatelji.

  • +18
Baby Lasagna sa svojim timom odlazi iz hotela na probu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Uz obaveznu molitvu znam ponekad ispucati energiju tako da shadow boksam, a koji put slušam rap glazbu da me nabrije', ispričao je Baby Lasagna za Jutarnji list koji navode i da Umažanin tijekom boravka na Eurosongu ne propušta gledanje svoje omiljene serije 'The Office'. Javljaju mu se brojni glazbenici da mu izraze podršku, a među zadnjima je to bio Alen Vitasović s kojim je Umažanin imao brojne zajedničke svirke.

Za Malmo kaže da je 'prekrasan, velik je a ima vibru malog grada rađenog po mjeri čovjeka' te da je 'prepun parkova i zelenila, ali da tamošnja klima ubija'.

ODBROJAVANJE JE POČELO

Tabletići u Malmöu: Neobično izdanje Baby Lasagne na tirkiznom tepihu

Pogledaj galeriju