rasplakao se

Baby Lasagna u suzama: S publikom je podijelio najgoru vijest

06.09.2024 u 20:16

Bionic
Reading

Na nedavnom koncertu u Varšavi Baby Lasagna nije mogao suspregnuti suze nakon što mu je jedan od obožavatelja na pozornicu bacio 'kukičanu' mačku

Naš ovogodišnji predstavnik na Euroviziji napravio je respektabilnu karijeru, a koncerte održava i izvan Hrvatske. Posljednjih dana Baby Lasagna boravio je u Varšavi, a koncert je imao jedan neplanirani emotivan trenutak!

Publika obožava našeg Marka, a nerijetko mu poklanjaju i raznorazne poklone. Tako je u Varšavi dobio na poklon 'kukičanu' mačku, a mačak napravljen bez oka zapravo je bio posveta Markovom mačku Stipi.

Baby Lasagna s publikom podijelio tragične vijesti

Međutim, igračka je rasplakala glazbenika koji je s okupljenom publikom podijelio tužnu vijest da je mačak Stipe uginuo.

'Stipe je uginuo. Ne, stvarno, naš voljeni mačak je uginuo prije nekoliko dana. Ova me igračka rasplakala. Oprostite', rekao je kroz suze glazbenik, a publika mu je zapljeskala u znak podrške.

Podsjetimo, mačak Stipe prepoznatljiv je bio jer nije imao jedno oko, a Baby Lasagna ga je uključio u svoj spot pjesme 'Rim Tim Tagi Dim', ali i učinio glavnim likom svoje slikovnice 'Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo'.

ljeto puno nastupa

Zagrijavanje za Šalatu: Baby Lasagna razgalio publiku u Karlovcu, pogledajte atmosferu

Pogledaj galeriju