13 godina braka

Ben Affleck proslavio rođendan s bivšom suprugom

16.08.2024 u 16:47

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Garner rastali su se 2018. godine, no još su uvijek bliski prijatelji. Glumica je tijekom godina pokazala da Affleck uvijek može računati na nju, a nije zaboravila ni njegov rođendan

Holivudska zvijezda Ben Affleck prije nekoliko je dana proslavila 52. rođendan, a tom ga je prilikom posjetila i bivša supruga Jennifer Garner koja se pokazala kao ogromna podrška u teškom razdoblju.

Bivša supruga s kojom je proveo 13 godina u braku posjetila je Afflecka u njegovoj kući za iznajmljivanje u Brentwoodu u Kaliforniji te pokazala da je Affleckov rođendan još uvijek bitan datum u njezinom kalendaru.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nagrađivana je glumica tako stigla proslaviti 52. rođendan svog bivšeg supruga čiji je život posljednjih tjedana pod povećalom javnosti zbog rastave od Jennifer Lopez.

kroz godine

Ben Affleck slavi 52. rođendan: Pogledajte kako se mijenjao holivudski zavodnik

Pogledaj galeriju

Lopez pritom nije čestitala svom još uvijek sadašnjem suprugu rođendan preko društvenih mreža, već je 'ukrala' datum njegovog rođendana kako bi se prisjetila svog te je na Instagramu objavila uspomene na solo fotografije s vlastitog rođendana.