ČISTA DESETKA

Bila je seks simbol 80-ih, a i danas se Bo Derek može pohvaliti zavidnom figurom

27.06.2024 u 14:52

Bionic
Reading

Američka glumica i manekenka proslavila se filmom 'Desetka' 1979. godine od kad su je prozvali seks simbolom. Mnogi i danas pamte scenu iz spomenutog filma kada Bo Derek izlazi iz mora u zlatnom kupaćem kostimu. Da stari dostojanstveno, pokazuju njezine najnovije fotografije s plaže na Sardiniji

Bo Derek odmara u Italiji a snimljena je kako izlazi iz mora. Baš kao nekada u kultnom filmu, samo što je ovog puta u ronilačkom outfitu.

I dalje izgleda sjajno pa je 67-godišnjakinja poglede na plaži privukla super linijom. Svojedobno je priznala da 'nije lako starjeti', ali da ne razmišlja o godinama. 'Nekad me hvale jer nisam išla na zatezanje lica, a nekad me kritiziraju jer nisam. Ljudi će uvijek pričati, ali to samo treba naučiti ignorirati. Ja sam se okupirala svojim hobijima i interesima i to je to', izjavila je svojedobno.

  • +3
Bo Derek Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plavokosa ljepotica nakon 'Desetke', je snimila je još nekoliko filmova i to pod redateljskom palicom svog tadašnjeg supruga Johna Dereka, čije prezime i danas nosi. Pozirala je za naslovnicu Playboya na kojoj se kasnije pojavila još pet puta.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Od 2002. godine u vezi je s Johnom Corbettom, javnosti poznatijim kao Aidanom iz 'Seksa i grada'. 'Ponekad razgovaramo o braku, no svjesni smo toga da nemamo djece, niti smo više toliko mladi, pa ne postoji ni pritisak da se moramo vjenčati', poručila je ranije Bo.

sve osim nogometa

Učitavanje...