DUA LIPA:

'Bilo gdje možemo stvoriti dom'

01.04.2020 u 17:01

Bionic
Reading

Pjevačica Dua Lipa otkriva da je u izolaciji s dečkom Anwarom Hadidom u londonskom AirBnbu te da joj je to otvorilo oči u vezi toga kakav užurbani život vodi

Lijepa Dua Lipa od virusa se sklonila u jednom londonskom AirBnbu. Uz nju je i njen dečko Anwar Hadid.

Dua Lipa u neobičnom je smještaju završila po povratku sa turneje u Australiji jer je njen stan poplavljen. Zvijezda koje je nedavno objavila svoj drugi album kaže kako uživa u vremenu koje provodi s dečkom.

'Još uvijek sam u Airbnbu i sve je dobro. Moj dečko i ja smo već navikli na to jer često putujemo pa bilo gdje možemo stvoriti dom. Vratila sam se iz Australije i kad se karantena dogodila brzo sam pronašla gdje ćemo živjeti', rekla je pjevačica.

S obzirom da su zajedno 24 sata dnevno, Dua Lipa se osvrnula na vrijeme koje provodi s dečkom te zaključila da neke stvari rade skupa, a neke odvojeno te da svaki dan provedu sat vremena u šetnji.

Pjevačica uz pomoć interneta i telefona održava kontakte s prijateljima i obitelji. Smatra kako je sad pravo vrijeme za obavljanje poziva koje je dugo odgađala.

'Svi shvaćamo da je sad vrijeme za napraviti mali korak unatrag. Nije sve tako hitno kako se čini. Moj posao je uvijek 'kamo idem i što je sljedeće'. Nema potrebe za žurbom. Mnoge stvari mogu se riješiti elektroničkom poštom', rekla je Dua Lipa.

'Možda je ovo uistinu alarm kako je vrijeme da počnemo brinuti za planet. Smatram da ćemo imati više suosjećanja za ljude širom svijeta koji žive potlačeni. Bolest ne bira koga će pogoditi i svi smo u ovome zajedno', zaključila je pjevačica.

  • +7
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia