USKORO PRED OLTAROM

Bivši glumački par ne krije sreću: Njihova 27- godišnja kći otkrila sretnu vijest

20.08.2024 u 17:58

Stella Banderas

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudske zvijezde Melanie Griffith i Antonio Banderas imaju razlog za slavlje. Njihova 27- godišnja kći ovog je ponedjeljka na društvenim mrežama otkrila sretnu vijest

Zaručena za ljubav iz djetinjstva

Stella Banderas, 27- godišnja kći Melanie Griffith i Antonija Banderasa, uskoro će uploviti u bračnu luku. Ovog ponedjeljka na društvenim mrežama otkrila je da se zaručila za svoju ljubav iz djetinjstva, kao i dijamantni prsten koji joj je poklonio.

U najnovijoj objavi podijelila je seriju fotografija nastalih tijekom godina sa novopečenim zaručnikom Alexom Gruszynskijem, s kojim je u vezi od osnovne škole.

'Sada se mogu družiti sa svojom najdražom osobom na zemlji zauvijek!!!!!!!!' napisala je Stella u opisu dok je njezina majka Melanie Griffith u odjeljku s komentarima dodala: 'Volim vas oboje takoooo puno!! Još jednom čestitamo!!!'.

Alex nije u filmskom biznisu poput Stellinih slavnih roditelja. Osnivač je NOVA zajednice namijenjene 'kreativcima i onima koji ih angažiraju'.

Ljubav duga 18 godina

Melanie Griffth i Antonio Banderas svoju su vezu prvi put započeli 1996. godine, na setu filma 'Two Much'.

Godine 1999. glumila je u njegovom redateljskom debiju 'Crazy Alabama', u kojemu je Stella imala prvu filmsku ulogu.

  • +3
Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U lipnju 2014. Melanie je nakon 18 godina braka podnijel zahtjev za razvod od poznatog španjolskog glumca.

Iako su se razveli prije šest godina, ostali su bliski, a 61- godišnji Antonio svojedobno je izjavio da će Melanie uvijek biti dio njegova života jer su zajedno proveli 'predivne godine' i imaju 'divnu kćer' Stellu.