NAJBOLJE DRUŠTVO

Blagdanska idila s najdražima: Nikolina Pišek s kćerkama uživa u Londonu

08.12.2017 u 11:29

Bionic
Reading

Nikolina Pišek Ristović s mlađom kćeri Unom Sofijom otputovala je u London u posjet starijoj kćeri Hani iz veze s novinarom Markom Cigojem. Evo kako izgleda blagdanska idila atraktivne voditeljice s najdražima

Zgodna voditeljica Nikolina Pišek Ristović već neko vrijeme živi i radi u Beogradu, u koji se preselila nakon udaje za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića, s kojim je dobila i trogodišnju kćerkicu Unu Sofiju. 

Međutim često je na relaciji Zagreb-Beograd, a budući da njezina starija kći Hana, koju je dobila tijekom veze iz mladosti, s novinarom Markom Cigojem, studira u Londonu, Nikolina često u svoje rute upiše i britansku metropolu. 

Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Tako je ovih dana odlučila razveseliti svoju 20-godišnju kćerku u ovo predblagdansko doba. Doputovala je u pratnji malene Une Sofije te se trio sada lijepo provodi u okićenom Londonu. 

Three is a crowd... but a damn good one.

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Hana je naime prije godinu dana upisala prestižni medicinski fakultet na Otoku, na što je naša voditeljica itekako ponosna. Zgodna mama sada se na Instagramu pohvalila svojim najvećim blagom, pozirajući u društvu svojih dviju princeza. 

Girls only... #dog&girls love

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

I dok malena Una Sofija, koja je prije nekoliko dana proslavila rođendan, oduševljava, mnoge je ovoga puta ipak iznenadila crnokosa Hana koju dugo nismo imali prilike vidjeti u javnosti. 

A parent's love is whole, no matter how many times divided... #my #two #love #girls

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Pokazala je pritom kako je od mame naslijedila i istančan modni ukus. Odjenula je zanimljivu bundu s uzorkom leoparda i trenutno najpopularniji model bajkerskih čizama. 

Inače, ova mlada ljepotica već neko je vrijeme u vezi s Markom Lamzom, mladićem iz Zagreba koji studira na sveučilištu u Pennsylvaniji, pa svoju ljubav održavaju na daljinu.