NOVA AVANTURA

Blistaju od sreće: Janko Popović Volarić uživa u društvu svoje nove ljubavi

20.02.2020 u 13:32

Bionic
Reading

Jedan od naših najomiljenijih glumačkih lica istinski je ljubitelj prirode i svaki put kad mu to obaveze dopuste uživa u bijegu od zagrebačke vreve. Nedavno je Janko Popović Volarić s fanovima podijelio to da je posjetio Nacionalni park Plitvička jezera, no sad se pohvalio novim 'podvigom'. A sve u najljepšem društvu

'Silna hrabrost i odricanje, duga borba i uspon neslućenih razmjera ipak su rezultirali uspjehom ekstremno organizirane i skladne ekspedicije. Osvojen je najviši vrh otoka Krka (569 m). Pozdrav visoko ispod oblaka!' napisao je Janko Popović Volarić pored niza fotografija na kojima sretan pozira sa zgodnom brinetom.

Da je nakon propalog braka i dvije kraće veze ponovno pronašao sreću, pokazao je upravo na društvenim mrežama pozirajući s novom dragom i čestitajući svojim pratiteljima Novu godinu. Ubrzo se doznalo da je riječ o Petri Švađumović i da se bavi fitnesom. Na blogu objavljenom na stranicama poznatog dućana za kampiranje i aktivnosti na otvorenom lijepa Petra napisala je kako se nakon ozljede vraća svojoj ljubavi – trčanju i outdoor aktivnostima.

View this post on Instagram

Sretna Nova! :)

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

Podsjetimo, glumac je bio u braku s Jelenom Veljačom, a surađivali su skupa na mnogim projektima poput serija 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Urota', no odnos je pukao zbog nepremostivih razlika. Nakon toga je dvije godine bio u vezi s beogradskom glumicom Tijanom Pečenčić, s kojom je glumio u serijalu 'Kud puklo da puklo', a početkom 2018. zaljubio se u 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. No ta veza je trajala nekoliko mjeseci. Janko inače ima 20-godišnjeg sina Davida, kojeg je dobio sa samo 18 godina.

View this post on Instagram

Svima sve najbolje :)

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on