FATALNA INES DE RAMON

Brad Pitt proslavio 59. rođendan u društvu svoje nove, 30 godina mlađe djevojke

20.12.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Čini se kako je Brad Pitt napokon pronašao sreću u ljubavi, nakon razvoda od Angeline Jolie. Osmijeh na lice vratila mu je 29-godišnja Ines de Ramon, bivša supruga glumca Paula Wesleyja, s kojom je proslavio rođendan, a već ima i novogodišnje planove

Svoj 59. rođendan omiljeni holivudski zavodnik proveo je u zagrljaju svoje nove djevojke Ines de Ramon, na jednoj zabavi u Hollywoodu, na koju je Brad Pitt stigao u sivoj košulji i hlačama uz koje je iskombinirao bijele cipele.

Izlazeći iz automobila, pridržao je vrata svojoj novoj odabranici, 29-godišnjoj Ines, koja je u Hollywoodu dobro poznata i kao bivša supruga glumca Paula Wesleyja.

Proslava se odvila samo nekoliko dana nakon što je s Ines izmijenjivao nježnosti na after partyju povodom premijere njegovog novog filma 'Babylon', ne krijući koliko je opčinjen atraktivnom ljepoticom.

  • +5
Ines de Ramon i Paul Wesley Izvor: Profimedia / Autor: Rupert Thorpe/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Par je u vezi već nekoliko mjeseci, a prvi su ih puta paparazzi snimili 13. studenog u backstageu koncerta Bona Voxa, gdje su se susreli s Cindy Crawford i Randeom Gerberom, ali i Seanom Pennom.

Po sve glasnijim šuškanjima, upravo će u njezinom društvu dočekati i novu 2023. godinu, te će upravo Ines poljubiti kada otkuca ponoć.

  • +5
Margot Robbie i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako tvrde dobro upućeni izvori, veza još uvijek nije ozbiljna, no par se dobro zabavlja i uživaju provoditi slobodne trenutke zajedno.