ljubav cvjeta

Brad Pitt razmišlja o vjenčanju: Ines de Ramon je sve ono što je tražio

05.09.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Brad Pitt i Ines de Ramon debitirali su u javnosti u Veneciji, a dovevši novu partnericu na crveni tepih pokazao je da ovo nije jedna od onih prolaznih vezica, već ozbiljan odnos koji bi mogao i završiti brakom

Filmski festival u Veneciji učinio se kao sjajna prilika za prvo predstavljanje Ines de Ramon. Iako se već više od godinu dana zna da je lijepa Amerikanka nova odabranica Brada Pitta, vezu su dosad držali podalje od očiju javnosti.

Pittova nova ljubav je, kako se čini, osvojila javnost, ali i dala mu razloga da u nju vjeruje kao odanu i vrijednu partnericu.

Prizori s crvenog tepiha u Veneciji pokazali su kako drži svoju djevojku za ruku i pazi da se ugodno osjeća pred gomilom fotografa.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Da to nije samo 'predstava za javnost', potvrđuju i strani mediji jer su ih uhvatili na večeri s prijateljima Georgeom i Amal Clooney u opuštenoj atmosferi: 'Pitt je djelovao jako sretno. Bili su jako privrženi jedno drugom. Svi su bili dobro raspoloženi i veseli. Bilo je puno smijeha.'

Ines de Ramon je sve suprotno od Angeline Jolie

Upravo ta večera s bračnim parom Clooney te kasniji zajednički dolazak na crveni tepih pokazatelji su da su Clooneyjevi već u dobrim odnosima s De Ramon, što se nikad nije moglo reći za Angelinu Jolie.

Pitt je godinama blizak prijatelj s Clooneyjem, ali nikad nisu viđeni sa svojim ženama dok je bio u braku s Angelinom. Otkriveno je da je ona čak bila ljubomorna na Amal jer je vjerovala da joj je ona ukrala status najglamuroznije humanitarke na svijetu.

'Zajedničko pojavljivanje u Veneciji još je jedan korak u njihovoj vezi. Prijatelji su stvarno zadovoljni što je tako sretan jer je prošao kroz mnogo toga', rekli su izvori.

prekrasan par

Brad Pitt na crvenom tepihu s Ines de Ramon: Izgledaju tako skladno

Pogledaj galeriju

Brad Pitt spreman za sljedeći korak

Popularni holivudski zavodnik upoznao je De Ramon preko zajedničkih prijatelja, a zajedno su viđeni na koncertu Bona Voxa u Los Angelesu u studenom 2022.

Sve ovo vrijeme par se skrivao, a zablistavši u Veneciji, ona je pokazala da je dorasla glumcu te fotografima i medijima koji ga prate. Sve je odradila sa smiješkom na licu, a nakon debija u javnosti počela su i šuškanja da je veza ozbiljnija od očekivanog.

Upućeni dodaju da je Pitt toliko zaljubljen da se želi oženiti njome, pa čak imati još djece: 'Brad nije netko tko ovo radi za pokazivanje. On je stvarno sretan.'

na filmski festival

Modno usklađeni i vidno zaljubljeni: Brad Pitt i Ines de Ramon stigli u Veneciju

Pogledaj galeriju