NEVOLJE U RAJU

Bradley Cooper i Irina Shayk pokušavaju ušutkati glasine o ljubavnoj krizi

14.10.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako je veza holivudskog glumca Bradleyja Coopera i ruske ljepotice Irine Shayk u ozbiljnoj krizi

Iako njegov posljednji film, 'Zvijezda je rođena', trenutno postiže neviđene uspjehe, glumcu i redatelju u privatnom životu baš i ne ide ako je suditi prema napisima svjetskih medija.

'Nisu izgledali niti najmanje sretno. Sjedili su u restoranu gotovo neprepoznatljivi, on u majici s kapuljačom, a ona bez šminke. Jedva da su progovorili koju riječ jedno s drugim tijekom večere. U jednom trenutku ona je počela gledati uokolo, a on nije mogao sakriti loše raspoloženje', nedavno je izjavio očevidac njihova posjeta popularnom restoranu Masa u njujorškom Time Warner Centru.

  • +8
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jedan od najljepših holivudskih parova, kako ih često oslovljavaju mediji, u ljubavnoj vezi nalazi se od 2015. godine, a prošle godine postali su roditelji malene djevojčice Lee.

U društvu kćeri, holivudski par pokušao je ušutkati sve glasnija šuškanja o njihovoj ljubavnoj krizi uživanjem u parku smještenom u njujorškoj četvrti West Village.

I dok je holivudski glumac, kojem se zahvaljujući filmu 'Zvijezda je rođena' smiješe Oskari, prošetao u casual izdanju s tenisicama brenda Nike, njegova bolja polovica plijenila je pažnju u trendovskom izdanju upotpunjenom dolčevitom, smeđim čizmama i klasičnim kaputom u boji devine dlake.

  • +7
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia