izazovna pjevačica

Britney Spears svakim danom sve više oduševljava zavidnom figurom

31.05.2017 u 12:51

Bionic
Reading

Bila je zvijezda 90-ih, onda je uslijedilo njezino neslavno razdoblje, u kojem je punila naslovnice tabloida problematičnim ponašanjem. Nakon toga povukla se iz medija, a posljednjih nekoliko godina pokazuje svijetu da se vraća na velika vrata. Osim što ponovno pjeva i održava svjetske turneje, Britney Spears izgleda bolje no ikada

Opijate, histerično ponašanje i brijanje glave Britney Spears ostavila je daleko iza sebe, u prošlosti. Okrenula se zdravom načinu života, djeci, obitelji i karijeri. I to joj, mora se priznati, ide od ruke.

Pop zvijezda svoju zavidnu liniju održava redovitim i predanim treninzima u teretani, pa nerijetko počasti svoje mnogobrojne fanove fotografijom na društvenim mrežama.

What's your favorite color? 🤔🤔🤔🦋

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Ovoga puta Britney je pokazala isklesane trbušne mišiće u kratkom crvenom topu prije polaska u Tokio, u kojem započinje njezina nova svjetska turneja.

Getting ready to leave for tour! See you soon Japan 🇯🇵

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

'Vidimo se uskoro u Japanu', napisala je 35-godišnjakinja ispod fotografije na Instagramu koja je oduševila gotovo 174 tisuće pratitelja.

Ovo će biti njezin prvi nastup u Aziji nakon kratke promotivne turneje koju je održala 2008. godine. Ovoga puta koncerte će, osim u Japanu, održati u Koreji, Singapuru i Tel Avivu.

Great run in Vegas! Be back Next week!

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pjevačica je već neko vrijeme u sretnoj vezi s 23-godišnjim modelom Samom Ashgarijem, kojeg je upoznala prošle godine na snimanju spota, a još nije poznato hoće li joj se i on i sinovi Sean Preston i Jayden James pridružiti na jednomjesečnoj turneji.