u kupaćem kostimu

Broji sitno: Maja Lena Lopatny ponosno pokazala trbuh i otkrila kad stiže beba

11.06.2024 u 08:54

Bionic
Reading

Kći naše glumice Mije Begović i preminulog vaterpoliste Ronalda Lopatnyja u slatkom je iščekivanju rođenja svog prvog djeteta. Novinarka i PR-ica trudnoću je potvrdila u siječnju, a mjesec dana nakon toga objavila je i spol prinove. Treba roditi djevojčicu

Maja Lena Lopatny oduševila je mnoge koji je prate na Instagramu prizorom na kojem ju se može vidjeti u chic ružičastom kupaćem kostimu koji je naglasio njezin poveći trbuščić.

Usto, 32-godišnja magistra novinarstva otkrila je kako je već u 40. tjednu trudnoće čime je dala naslutiti kako su u pitanju dani do dolaska prinove. 'Ne mogu vjerovati da toliko sitno brojimo', napisala je a prijatelji i pratitelji u komentarima su joj poručili kako jedva čekaju da im javi da je rodila.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Premda je u dugogodišnjoj vezi, o njezinom odabraniku, Karlu Šeparoviću javnost ne zna baš ništa, a Maja Lena je izrazila želju da tako i ostane. Pokazala je tek jednu zajedničku fotografiju povodom proslave njezinog 32. rođendana u rujnu prošle godine, te nakon što je obznanila da je u drugom stanju.

Dolazak prinove se bliži, a par je istaknuo da su im ovo najljepši životni trenuci. Inače, Maja Lena je proteklih godina zbog posla, ali i ljubavi živjela na relaciji Zagreb-Korčula-Istra. U jeku pandemije je upisala doktorski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu, a trenutačno radi za turističku kompaniju.

  • +3
Maja Lena Lopatny Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL