SENZACIONALNA KAO I UVIJEK

Catherine Zeta-Jones prisjetila se svojih najdražih haljina sa oskarovskog tepiha, a potom otkrila i ovogodišnji stajling

26.04.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Tek su rijetki ove godine imali priliku da budu uzvanici na 93. dodjeli Oscara, bilo kao nominirani ili u službi prezentera, a na mnogobrojnu žalost njezinih obožavatelja, ove smo godine bili uskraćeni za pomno odabranu kombinaciju velške glumice Catherine Zeta-Jones

Na čak četiri dodjele Oscara - 1999., 2001., 2003. i 2004. godine - velška ljepotica i supruga holivudskog glumca Michaela Douglasa, Catherine Zeta-Jones zablistala je u kreacijama Versacea. Od toga su dva puta bile crvene haljine u igri, jedna bez naramenica, a druga sa, obje sirena kroja, a druga dva puta bila je u crnini.

A osim tih fotografija sa crvenih oskarovskih tepiha tijekom godina, Catherine Zeta-Jones na svom se Instagram profilu pohvalila i kreacijom iz 2013. godine kada je svoje povjerenje dala libanonskom dizajneru Zuhair Murad, a on je isto itekako opravdao.

  • +2
Catherine Zeta-Jones Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

A nakon niza od pet fotografija sa crvenog tepiha, velška glumica sa svojim je obožavateljima podijelila i ovogodišnji stajling, za 93. dodjelu Oscara koju je pratila - ispred malih ekrana.

Budući da nije bila među nominiranima, a nisu je pozvali niti da bude prezenter, Catherine Zeta-Jones ovogodišnju je dodjelu pratila u svilenoj pidžami, što je pokazala na crno-bijeloj fotografiji.