uvijek veselo

Danas je njihov veliki dan: Indira i Miroslav Levak su presretni, a slave pjevajući

30.05.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Današnji datum ima posebno značenje za jednu od najpoznatijih domaćih pjevačica i njezinog supruga, uspješnog bodybuildera i poduzetnika. Naime, prije točno sedam godina par je ozakonio svoju jednogodišnju vezu na imanju Coner u blizini Bjelovara. Indira je na svom Instagram profilu pokazala u kakvom ozračju provode godišnjicu

Indira Levak stalno naglašava kako je u supruga Miroslava zaljubljena kao i prvog dana, što je nebrojeno puta dokazala i romantičnim objavama na društvenim mrežama. Pjevačici, poduzetnici i članici žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' to je drugi brak te se skrasila i neizmjerno uživa u odnosu sa svojim Mirekom.

'Sjećaš li se one noći. Ja grabežljiva, a moja ljubav sramežljiva. Uvijek ću biti tvoja, a ti zauvijek moj. Sretna nam godišnjica braka ljubavi moja', poručila je Indira svom suprugu uz video snimku na kojoj zajedno pjevaju pjesmu Harisa Džinovića dok se voze u automobilu. Naravno, nisu izostale čestitke obožavatelja i prijatelja. Lijepe želje uputili su im Minea, Matija Vujica, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Podsjetimo, ljubavna priča pjevačice i poduzetnika je počela kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo devet godina upoznali u teretani. U bračnu luku uplovili su 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a intimnoj ceremoniji prisustvovali su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji. Indira je za taj poseban dan odabrala dugu čipkastu vjenčanicu bez rukava modne kuće Sposa, dok je Miroslav nosio klasično crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom.

Par zajedno i dizajnira i izrađuje moderan namještaj, a sami sebi su najbolja reklama jer se on često nalazi na njihovim slikama. Miro je preuzeo svu organizaciju u njezinoj karijeri. Indira je nedavno rekla kako se ne zabrinjava praznovjernim pričama o 'sedmoj, kriznoj godini' jer nije praznovjera budući da je sedam njezin omiljeni broj.

  • +6
Indira i Miroslav Levak Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL