JEDNA DRUGOJ NADAHNUĆE

Demi Moore ima čudan odnos s novom suprugom svog bivšeg supruga

10.03.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Povodom Međunarodnog dana žena glumica Demi Moore se uključila u SeeHer-ov pokret #ChainOfInspiration, te kao žene koje je nadahnjuju nominirala glumicu Soleil Moon Frye i novu suprugu svog bivšeg supruga Emmu Heming

'Gledam je kao obitelj koju imam čast nazvati prijateljem. Naša su djeca sestre, a za tu našu obiteljsku vezu ne postoji naziv. Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života', napisala je 58-godišnja Moore na Dan žena na svom Instagramu.

'Emma je predivna majka posvećena svojoj obitelji, apsolutno prekrasna žena, a sada u svoj život može dodati i poslovna poduzetnica. Sama je probijala svoj put kako bi stvorila @cocobabaofficial, lansirajući prve proizvode za njegu kože žena, pa tako i majki. To nam svima treba! Njezina energija, odlučnost i strast ulijevaju nadu i optimizam, a žena poput nje apsolutno nadahnjuje', napisala je Moore.

'Pa ako me ovo nije dirnulo u dušu. Hvala Demi. I ja tebe obožavam', izrazila je svoju zahvalnost na Deminoj slatkoj gesti 42-godišnja Heming.

Demi Moore je u braku s Bruceom Willisom (65) bila od 1987. do 2000. godine, a u njemu su dobili kćeri Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (27).

Nakon razvoda Demi je bila u braku s Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine. Willis se s Heming vjenčao 2009. godine, a s njom je dobio još dvije kćeri – 8-godišnju Mabel i 6-godišnju Evelyn. Unatoč razvodu i razdvajanju životnih putova, Moore i Willis su ostali u prijateljskim odnosima, a čak su i dio karantene proveli zajedno.

  • +8
Bruce Willis i Emma Heming Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedugo nakon razvoda Willis je priznao kako još uvijek voli Demi te da su jako bliski.

'Imamo troje djece koje ćemo nastaviti odgajati zajedno, a vjerojatno smo i dalje bliski kao i prije. Shvaćamo da se cijeli život trebamo posvetiti našoj djeci. Naše prijateljstvo ne prestaje, a institucije su isključene', rekao je Willis u razgovoru za Rolling Stone.

Moore i Heming su se tijekom godina toliko zbližile da Willisova nova supruga nije željela obnoviti svoje vjenčane zavjete bez prisutnosti njegove bivše supruge.

'Poželjela mi je dobrodošlicu u svojoj obitelji, a ja sam njoj poželjela dobrodošlicu u našoj. Imam veliko poštovanje prema njoj. Imam veliko poštovanje prema onome što su Bruce i Demi napravili kroz svoj razvod, stavljajući svoju djecu na prvo mjesto. Puno sam naučila iz toga i rasla promatrajući to. Bilo joj je važno biti tamo. Bila je na našem vjenčanju i željela sam je ponovno imati tamo. Ne bih to učinila bez nje', rekla je 2019. za Us Weekly Heming.