na hipodromu

Dino Jelusić otvara koncert Eda Sheerana u Zagrebu

06.08.2024 u 15:49

Bionic
Reading

Britanski glazbenik Ed Sheeran prvi će put nastupati pred zagrebačkom publikom, a prije njega na pozornicu će stati naš Dino Jelusić

Svjetska superzvijezda Ed Sheeran u subotu 10. kolovoza po prvi puta stiže u Hrvatsku gdje će na zagrebačkom Hipodromu održati koncertni spektakl godine, a koji će otvoriti jedna od najvećih domaćih glazbenih zvijezda - Dino Jelusić!

Dino za ovaj poseban nastup priprema i poseban akustični set te je počašćen zbog poziva da upravo on otvori najveći koncert u Hrvatskoj ove godine: 'Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu!'

Ova vijest stiže nakon za Dina uspješne godine u kojoj je sa svojim autorskim bendom Jelusick osvojio nagradu Porin u kategoriji Najboljeg rock albuma godine za debitantsko izdanje 'Follow the Blind Man', a koji su promovirali na rasprodanim koncertima i festivalima diljem Europe i Južne Amerike.

Zagrepčanin trenutno odmara u Grčkoj te puni baterije za čak dva koncerta koja će održati u subotu.

Dino će tako u subotu održati čak dva koncerta na dva hipodroma! Nakon nastupa na zagrebačkom u istoj večeri nastupit će i na sinjskom hipodromu sa svojim bendom Jelusick na koncertu u sjećanje na prerano preminulog glazbenika Branimira Vugdeliju.

svi žele 'selfie' s njima

Spremno pozirali: Dino Jelusić i finalist 'The Voicea' stvorili redove u Zagrebu

Pogledaj galeriju