PRAVA MAMA

Djeca na prvom mjestu: Julia Roberts pokazala u čemu najviše uživa

06.05.2019 u 18:06

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica ne krije da joj je od svih životnih postignuća uloga majke ona najdraža i najvrjednija. Zbog toga su njezini mališani uvijek na prvom mjestu, ispred svih poslovnih obveza

Tek nakon što se vratila s Havaja gdje je nekoliko dana uživala sa suprugom Dannyjem Moderom, Julia Roberts potpuno se posvetila obiteljskim i roditeljskim obvezama. Tako je protekli vikend poput prave brižne majke pratila nogometnu utakmicu svoga sina.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U casual izdanju uz teren je donijela svu potrebnu opremu i skoncentrirano pratila igru svoga nasljednika. Zvijezda filma 'Zgodna žena', osim nogometno talentiranog Harryja ima i blizance Phinnaeusa i Hazel.

'Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome ... Rekla bih da su naši idealni dani oni tipični dani... uz Dannyja i nogomet', rekla je jednom prilikom Roberts, koja to već godinama i dokazuje.

Kada nije zaokupljena poslovnim obvezama i snimanjem po svijetu, 51-godišnjakinja je prije svega majka i supruga. S voljenim Dannyjem u srpnju će proslaviti 17. godišnjicu braka. Oženili su se u ljeto 2002. na intimnoj ceremoniji na kojoj je sudjelovalo tek nekoliko kolega iz Hollywooda, uključujući Georgea Clooneyja i Brada Pitta.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vjerujem da su dvije osobe povezane srcem, stoga nema veze gdje se nalaziš, tko si niti što radiš - ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno', kazala je jednom prilikom zgodna glumica, a vrlo često naglašavala je kako je Danny ljubav njezina života i smisao istoga.