zajednička fotografija

Dobre prijateljice: Nina Badrić održala je koncert u Međugorju, a Leonarda Boban to nije htjela propustiti

07.08.2021 u 19:44

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Nina Badrić, drugu polovicu ljeta nastavlja u radno pa je tako došao na red koncert u Međugorju. Koncert nije propustila ni Ninina bliska prijateljica Leonarda Bobana, a pjevačica je obožavatelje razveselila objavivši nekoliko fotografija na Instagramu

Ljetnu sezonu Nina Badrić otvorila je u velikom stilu – koncertima u Opatiji, Nišu, Užicama… A njezin rođendanski koncert na splitskom Peristilu mnogi će godinama pamtiti. Pjevačica je nakon toga izela predah te se odmarala u svojoj ljetnoj oazi na Braču, a potom i na Murteru. Drugu polovicu ljeta dočekala je radno te je oduševila obožavatelje koncertom u Međugorju.

'Volim te volim. Hvala Međugorje,' napisala je Nina na svom Instagram profilu te objavila set od nekoliko fotografija koji prikazuju trenutke prije i nakon još jednog uspješnog koncerta.

Nina je ovom prigodom zablistala u efektnoj haljini na preklop u boji breskve koju su krasili upečatljivi volani na rukavima i bočnom izrezu.

Ninina objava odmah je privukla pažnju brojnih obožavatelja i pratitelja, a mnogima nije promaknulo kako je Nini na koncert podršku došla dati Leonarda Boban, njezina bliska i vrlo draga prijateljica. Naime, otkako se Leonarda Boban rastala od Zvonimira Bobana, i s djecom iz Švicarske vratila ponovno u Zagreb, ona i Nina Badrić rado češće provode vrijeme zajedno. Nakon nedavnog druženja u metropoli dvije prijateljice ponovno su se susrele te se odlično provele.