objavio selfie

Dok Beckhamovi krstare na luksuznoj jahti, njihov najstariji sin hitno je prevezen u bolnicu

02.08.2024 u 23:15

Bionic
Reading

Brooklyn Beckham hitno je prebačen u bolnicu nakon što je slomio rame, a obožavatelje je o nesretnom događaju obavijestio putem Instagrama

Fotografijom iz bolničkog kreveta objavljenom na Instagramu, najstariji Beckhamov sin, 25-godišnji Brooklyn otkrio je da se ozlijedio, ali nije objasnio kako je do toga došlo. Unatoč svemu, Brooklyn je izgledao dobro raspoložen unatoč okolnostima dok se smiješio na crno-bijelom selfiju.

Odjeven bolničku haljinu, Brooklyn je izgledu dodao dozu vlastitog stila te je zadržao bejzbolsku kapu koju je nosio naopako unatoč. Dijeleći novosti o zdravstvenom stanju s obožavateljima, odao je počast svojoj ženi Nicoli Peltz i napisao: 'Slomio sam rame, ali sve je u redu jer imam @nicolaannepeltzbeckham da brine o meni. xx Volim te, dušo.'

Iako je nepoznato kako je Brooklyn zadobio ozljedu, zna se da je prethodne noći bio je u modernom japanskom restoranu ITO u New Yorku. Brooklyn je iz restorana podijelio više fotografija i isječaka ukusne hrane na svom Instagram Storyju, pa obožavatelji pretpostavljaju da se ozljeda dogodila nakon večere.

  • +7
Beckhamovi na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX -LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je objavio fotografiju iz bolnice, Brooklynu su brojni obožavatelji poželjeli brz oporavak. A dok je Brooklyn zahvaljivao supruzi na potpori, njegova obitelj trenutno krstari obalom Amalfi na svojoj superjahti vrijednoj više od 18 milijuna eura. David i Victoria prošli su tjedan putovali Italijom, a paru se pridružilo njihovo troje djece Romeo, Cruz i Harper, no Brooklyn i Nicola nisu se pridružili obiteljskom odmoru.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević