STIGAO JE EMMY

Dok se sve glasnije šuška o njegovom razvodu, Barack Obama razmišlja samo o ovome

04.09.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Barack Obama dobio je Emmyja za ulogu naratora u svojoj dokumentarnoj seriji 'Our Great National Parks'. Ta vijest stigla je netom nakon što su američki tabloidi počeli ponovno pisati o problemima u njegovom braku s Michelle Obamom, s kojom ima dvije kćeri

Nakon što je za audio verzije svojih memoara 'The Audacity of Hope' i 'Dreams from My Father' osvojio dvije nagrade Grammy, bivši američki predsjednik Barack Obama u svoju je kolekciju uvrstio i nagradu Emmy i to za Netflixovu seriju 'Our Great National Parks' u pet dijelova u kojoj je narator.

Kako bi mu kolekcija bila potpuna i on zasigurno priželjkuje popunjavanje EGOT liste, što znači da mu nakon Emmyja i Grammyja nedostaju Oscar i Tony, a takvo što uspjelo je samo 17 ljudi na cijelom svijetu, među kojima je primjerice bila Audrey Hepburn, ali i Jennifer Hudson.

Barack Obama nije jedini američki predsjednik koji je nagrađen Emmyjem, budući da je istu, makar počasnu, još 1956. godine dobio Dwight D. Eisenhower.

Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN DIETSCH / UPI / Profimedia

No, to nisu jedine novosti iz života bivšeg američkog predsjednika. Prema pisanju Globe Magazina, Michelle i Barack Obama navodno prolaze kroz teško životno razdoblje te čak razmišljaju o razvodu nakon 30 godina braka. Izvor blizak paru otkrio je kako su višemjesečne svađe dovele do toga da su trenutno na 'probnom razvodu'.

'Kad god su zajedno čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su prilično dobri u glumi pred kamerama, pukotine su se počele pokazivati', otkrio je anonimni izvor otkrivši kako se par navodno počeo udaljavati zbog Michellinog fokusa na produkcijsku tvrtku Higher Ground kojom želi osvojiti Hollywood, ali i zbog činjenice da nisu imali više ništa zajedničko otkako su Malia i Sasha napustile obiteljski dom i otišle na fakultet.