na posebnom događanju

Doris Pinčić Guberović u rijetkom javnom pojavljivanju sa suprugom i troje djece

25.06.2024 u 09:18

Bionic
Reading

U Šibeniku traje 64. Dječji festival kojeg ove godine nije htjela propustiti glumica i voditeljica HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

Doris Pinčić Guberović po prvi je put snimljena u obiteljskom izlasku. Sa svojim mališanima i suprugom Davorom Guberovićem stigla je na predstavu 'Dnevnik Pauline P.. Zadnjih godina s javnosti ne dijeli privatne trenutke, a posljednjih mjeseci strogo čuva svoju intimu od medija i javnosti.

U travnju ove godine se vratila na posao, nakon što je osam mjeseci izbivala s malih ekrana zbog porodiljnog dopusta. Otkako je u rujnu prošle godine, samo dan nakon svog rođendana rodila treće dijete, djevojčicu Divnu, na raznim događanjima pojavljivala se sama, a ovim rijetkim, 'šibenskim izlaskom' uz članove familije, privukla je veliku pažnju.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Podsjećamo, iza Doris je razvod od Borisa Rogoznice nakon sedam godina braka, a s njim u braku je rodila sina Donata i kćer Gitu. Za Daruvarčanina Davora Guberovića, menadžera trgovačkog lanca udala u studenom 2022. godine. Nekoliko mjeseci kasnije, potvrdila je sretne vijesti o proširenju obitelji.

  • +2
Doris Pinčić Guberović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL