NIGDJE JE NEMA

Dugo je nismo vidjeli: Tina Vukov u jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti

17.02.2020 u 17:06

Bionic
Reading

U Rijeci je otvorena nova trgovina poznatog brenda donjeg rublja i kupaćih kostima u koju su zavirile i neke poznate dame, a posebno se istaknula samozatajna pjevačica koju nemamo priliku često vidjeti na takvim mjestima

Mlada glazbenica se zaista rijetko pojavljuje u javnosti, pogotovo nakon što je prije četiri godine odjeknula vijest o njezinoj vezi s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem. Lijepa pjevačica ljetos se pojavila na jednom eventu u Rijeci u srpnju, a u prosincu je zapjevala na tradicionalnom 25. svečanom koncertu 'Božić je judi' na Trsatu. Od tada je nema na javnim događanjima a nije više pretjerano aktivna ni na društvenim mrežama.

Izgleda da je odlučila prekinuti izolaciju, pa je s Danielom Gračan, Vedranom Linardić, Snježanom Lončarević i Nikolinom Tomljanović uživala u razgledavanju nove kolekciju donjeg rublja, ali i kupaćih kostima. Za tu je prigodu odjenula je crnu dolčevitu, kratke hlače na guste najlonke u crnoj boji i visoke kožne crne šizme.

Tina se ponovo se aktivirala i na društvenim mrežama pa je nedavno objavila fotografiju s tatom Duškom.

'Moju sklonost prema glazbi prvi je primijetio tata koji me i upisao u muzičku školu. Svoj prvi glazbeni spot i pjesmu snimila sam s nepunih 12 godina. To je dobro ispalo pa me tata odveo u tonski studio i upoznao sa svojim prijateljima glazbenicima. Moj glas dopao se producentima i kompozitorima, a Robert Funčić predložio je tati i meni da napravi autorsku pjesmu za mene', izjavila je svojedobno za Jutarnji list.

View this post on Instagram

Me and Dad

A post shared by Tina Vukov (@tina_vukov) on

Veliki Arsen Dedić joj je jednom prilikom ponudio i suradnju, pa su on i Tina snimili duet 'Vraćam se'. Pažnju je na sebe privukla kad se proširila vijest o njezinoj vezi s Rajićem. Njihova veza nije potrajala dugo. Prekinuli su prije tri godine. Nakon toga se pisalo o njezinoj vezi s glazbenikom makedonskog podrijetla Bojanom Aleksovskim.