neumorna umjetnica

Ecija Ojdanić prava je motivatorica: 'Male pobjede donose veliko zadovoljstvo'

09.07.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Naša glumica i osnivačica kazališta 'Moruzgva' od kad se zaljubila u trčanje ne prestaje rušiti svoje osobne rekorde, preskakati svoje granice i limite. Nerijetko pratitelje potiče i inspirira fanove da prigrle zdravi život. Uzor je mnogima da počnu brinuti o svojem duhu i tijelu

Redovito vježbanje Eciji Ojdanić je, kako je ranije izjavila, donijelo psihičku ravnotežu, fizičko zdravlje i zadovoljavajući fizički izgled. Puno se bolje osjeća i u naponu je intelektualnih i drugih snaga.

'Male pobjede vlastitih unutarnjih i vanjskih ograničenja donose veliko zadovoljstvo, korak naprijed, i najveći mogući kick endorfina, hormona sreće… Kakvi ste vi po tom pitanju? Mene ovakve male pobjede same sebe toliko ispune srećom i ponosom!', istaknula je glumica u jednoj od novijih objava na Instagramu gdje gotovo svakodnevno dijeli crtice iz svog života.

Mnogi prijatelji i fanovi su oduševljeni njezinom novom motivacijskim porukom. 'Bravo Ecija jedino tako se možemo izboriti sami sa sobom.. kad pobijedimo sami sebe” 'Apsolutno inspirirajuće', 'Postignuto povećanje endorfina', 'Svaka čast koja volja', poručili su joj.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Inače, Ecija pored trčanja veliku važnost stavlja na kuhane obroke. Jede dosta voća i povrća, što manje mesa, pogotovo crvenog, više ribe. Smatra da je sirova hrana najzdraviji način konzumiranja namirnica jer se na taj način čuvaju zdravi nutrijenti.

UŽIVANCIJA NA SUNCU

Sunčana subota napunila špicu: Ecija Ojdanić se ne da iz ljetnih haljina, a Mirela Holy prodefilirala u bijelom

Pogledaj galeriju