fanovi su oduševljeni

Eddie Murphy vraća 80-e novim filmom 'Policajac s Beverly Hillsa'

21.06.2024 u 11:20

Bionic
Reading

Trideset godina nakon trećeg i posljednjeg nastavka filma 'Policajac s Beverly Hillsa', američki glumac se ponovo vraća ulozi Axela Foleya

Junak novog Netflixovog filma 'Policajac s Beverly Hillsa: Axel F' vraća se u Beverly Hills, gdje saznaje da mu je kći i odvjetnica po službenoj dužnosti Jane (Taylour Paige) u opasnosti nakon što je prilikom istrage ubojstva razotkrila korupciju u policijskoj postaji.

Murphy, kojem su se pridružili članovi izvorne glumačke postave Judge Reinhold i John Ashton, premijerno je prikazao film u četvrtak nasuprot stvarne policijske postaje u Beverly Hillsu, gdje se odvija velik dio radnje.

Međutim, premijera na koju su došli glumac Martin Lawrence, glazbenik Lil Nas X i drugi, veoma se razlikovala od prvog prikazivanja izvornog filma iz 1984.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Prva premijera je bila prikazivanje (za ljude iz) industrije na koju sam otišao i publici nije dobro sjela. Zatim sam otišao gledati (film) s pravom publikom i tada sam vidio stvarnu reakciju na njega', kazao je Murphy.

'Policajac s Beverly Hillsa' je zaradio preko 300 milijuna dolara diljem svijeta i postao je kultni film 1980-ih. Druga dva filma su snimljena 1987. i 1994. 'Ovo je velik dio ljudskih života, bio je hit i svima se svidio, no bio je više od toga. Nekako im je prirastao srcu', rekao je glumac Paul Reiser, koji je ponovo utjelovio lik Jeffreyja Friedmana.

  • +3
Eddie Murphy Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Novi se film također referira na 1980-ih, kazao je redatelj Mark Molloy. Pogledao sam ona prva dva filma i shvatio da želim napraviti film poput toga', kazao je, dodavši da ga je želio učiniti skromnim, odnosno bez previše postprodukcije. U filmu, koji će na internetu biti dostupan od 3. srpnja, također glume Kevin Bacon i Joseph Gordon-Levitt, koji igra Foleyjevog novog pomoćnika.

VELIKE OBITELJI

Ovo su zvijezde koje imaju šestero i više djece: A rekorderi su...

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...