vjenčanje godine

Evo gdje se i s kim Petar Grašo zabavljao dan uoči najvažnijeg događaja u životu

19.02.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Dan uoči vjenčanja Petar se našao s jednim od svojim kumova, slovenskim chefom Tomažom Kavčićem i njegovom suprugom, Talijankom Flavijom te su nazdravili velikom događanju kojemu se svi vesele

Dan uoči najvažnijeg događaja u njihovom životu, splitski pjevač Petar Grašo (45) i njegova odabranica Hana Huljić (31) proveli su odvojeno, kako tradicija i nalaže. Danas će se, pred svećenikom i tridesetak članova obitelji i prijatelja, zavjetovati na vječnu ljubav, a dan uoči vjenčanja Petar se našao s jednim od svojim kumova, slovenskim chefom Tomažom Kavčićem i njegovom suprugom, Talijankom Flavijom te su nazdravili velikom događanju kojemu se svi vesele.

Slovenski chef je fotografiju druženja prenio i na svom Instagram storyju.

Iako je par ouoči ovog vjenčanja bio prilično tajnovit - oboje žele svoj najvažniji dan zadržati za sebe - svjesni su da , obzirom da su oboje glazbenici i javne osobe, postoji veliko zanimanje javnosti za njihovu svadbu. Grašo je nedavno u jednom televizijskom nastupu rekao da ga je ljubav s Hanom malo i iznenadila:

"Ljubav se dogodila. Ljubav se treba dogoditi, ne treba je planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba njegovati u sebi, ne treba se time hvaliti. Da, postoji ljubav. Da, predivan je period života s osobom koja ti u tom trenutku znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti", rekao je Grašo tijekom gostovanja u emisiji Premijera- Vikend Specijal.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Inače, iako se ne zna puno, poznato je da će Hana zablistati u vjenčanici splitskog brenda Arileo, a na nogama će nositi cipele optočene biserima, s potpisom Ledenka. Par će na ljeto postati roditelji, a svi koji ih poznaju kažu kako su uvjereni da su oboje vrlo zaljubljeni.