TURBULENTNO RAZDOBLJE

Fanovi su zabrinuti: Severina otkazala dva koncerta zaredom, što se događa s njom?

21.03.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Tjednima se priča o navodnom razlazu jedne od naših najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji s dugogodišnjim prijateljem i menadžerom Tomicom Petrovićem te o burnom životnom razdoblju kroz koje prolazi. Da stvar bude gora, Severina je otkazala dva zadnja koncerta, što je još više podgrijalo priču da se nešto ipak događa. Unatoč svemu, pjevačica bilježi uspjehe na poslovnom planu

Nakon što je otkazala koncert povodom Dana žena u Donjoj Stubici, Severina je preko društvenih mreža svojim fanovima poručila kako otkazuje i koncert koji je trebao biti održan početkom travnja u Svetom Križu Začretju, što je zabrinulo njezinu vojsku obožavatelja.

Severina je posljednju gažu odradila 2. ožujka u Ptuju, a o novim otkazivanjima pokušali smo doznati više od njezina aktualnog menadžera Tomice Petrovića i PR agenta Davora Grgina, koji nisu odgovarali na pozive, dok Edvin Softić, jedan od nekad najjačih menadžera koji je spojio Severinu s Igorom Kojićem i njezin dugogodišnji suradnik - nije želio ništa komentirati.

'Često se znaju dogoditi nepredviđene okolnosti ili se ne poštuje neki dio ugovora organizatora pa se koncerti otkažu. To nije ništa čudno i neuobičajeno ni kod drugih izvođača', rekao je za tportal Dario Draštata, koncertni organizator i šef diskografske kuće Dallas Records, u kojoj Severina objavljuje svoje albume.

Zadnjih tjedana pisalo se kako je Severina otkazala suradnju Tomici Petroviću, prema drugoj da je on otkazao suradnju njoj, spominjalo se i da Igor Kojić navodno preuzima skrb o karijeri svoje supruge. Također se nagađalo da je Dušan Junger, koji je Severini bukirao nekoliko koncerata u Sloveniji, u igri za novog menadžera, no, kako doznajemo, Severina i Tomica još uvijek nisu jedno drugom rekli zbogom te još pregovaraju o nastavku suradnje.

Među ostalim, šuškalo se o tome da Severina proživljava turbulentno razdoblje i zbog lošeg prolaska novog albuma. No istina je ipak drukčija.

'Za manje od dva tjedna od službene objave albuma 'Halo' se odlično prodaje i uskoro ćemo tiskati drugu nakladu za distribuciju u trgovinama. Na dnevnoj bazi javljaju nam se fanovi koji hvale album i traže da im se pošalje poštom ako kod njih nema dućana s CD-ima, tako da je interes zaista jako velik. Uz sve to, Severinina pjesma 'Halo' je Deezerov singl mjeseca, štoviše njezine četiri pjesme s novog albuma su prve na listi slušanosti, a sve ukupno je 12 njezinih singlova u ukupnom poretku, što jasno pokazuje njezinu dominaciju i na digitalnim servisima naspram ostalih izvođača', poručio je Severinin izdavač.

  • +7
Fashion Guru - Severina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram