nego odakle si?

[FOTO/VIDEO] Lidija Bačić kaže da nije sa Zemlje, a na fotki mora koju je objavila nitko nije gledao pučinu

22.08.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Već tradicionalno, osim na nastupima, naša lijepa pjevačica Lidija Bačić oduševljava svoje fanove, a svojim najnovijim objavama na mrežama nastavlja istom praksom

Nema odmora za našu poznatu pjevačicu Lidiju Bačić. U pauzama između probi i nastupa Lidija je angažirana ko održavanja svojih društveno - mrežnih profila, a na čemu su joj najviše zahvalni njeni fanovi.

Da Lidija na svom Instagramu ili ostalim mrežnim profilima ne objavi baš ništa fanovi će biti oduševljeni, no kada objavi nešto konkretno, mreže doslovno zakuhaju. Upravo tako je i s posljednjim objavama na Instagramu Lidije Bačić.

'Welcome to Planet Lille...P.S./ I'm not from Earth', napisala je Lidija prije koji dan uz video na kojem pozira u moru. Tisuće i tisuće lajkova i komentara koje su fanovi uz objavu ostavili sigurno su izmamili osmijeh na lice pjevačice.

Ipak, najnovija Lidijina objava dodatno je uzburkala strasti njenih fanova. Uz video koji je objavila samo je ostavila ikonicu pješčanog sata, čime je sugerirala na svoju savršenu figuru. Za one koji ne znaju figura pješčanog sata smatra se idealnom ženskom figurom, a karakteriziraju je istaknute grudi i bokovi koji su otprilike iste veličine i uzak struk, što tvori oblik pješčanog sata. Odnos bokova i struka uvelike je uvjetovan konstitucijom i širinom kostiju, no ipak postoje neke metode kojima se može postići figura pješčanog sata.

Kojom god da se Lidija Bačić metodom u ovom segmentu služi uspela je jer izgleda savršeno, a što su zaključili i njeni fanovi na mrežama.

  • +29
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev