PENJE SE NA KLADIONICAMA

Franka Batelić oduševila na drugoj službenoj probi u Lisabonu

04.05.2018 u 14:07

Bionic
Reading

Nakon druge probe naša predstavnica na Eurosongu, Franka Batelić oduševila je nastupom koji je pobrao izvrsne kritike. Osim toga, iz Lisabona, gdje je u utorak 8. svibnja čeka nastup u prvoj polufinalnoj večeri, Franka je otkrila kako su DJ-i Blacksoul & Mark de Line napravili i plesnu obradu njezine pjesme 'Crazy'

Franka Batelić prošli tjedan otputovala je u Lisabon gdje se za nekoliko dana održava izbor za pjesmu Eurovizije. Naša predstavnica nastupit će s pjesmom 'Crazy', a kako bi na polufinalnoj večeri 8. svibnja sve bilo perfektno, Franka i njezin tim trenutno odrađuju probe.

U četvrtak je u večernjim satima obavila svoju drugu službenu probu, koja je za razliku od studijske izvedbe koja nije baš oduševila fanove tog glazbenog natjecanja, pobrala samo komplimente i pozitivne komentare.

Franka Batelić na drugoj probi Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

25-godišnja pjevačica ponovno je odjenula zanimljivu haljinu domaćeg dizajnerskog dvojica eNVy room koja je naglasila njezinu skladnu liniju.

Izvedbom je osim javnosti, bila zadovoljna i lijepa Istrijanka koja se putem Instagram profila obratila fanovima: 'Vaše su me reakcije ostavile bez teksta. Hvala vam za svaki pljesak, zagrljaj i selfi. Sve vas volim'

Izgleda kako naša pjevačica svojim pozitivnim stavom, dobrim glasom i još boljim stasom polako ali sigurno oduševljava i stranu publiku. Iako je do nedavno na kladionicama bila tek na 34. mjestu, nakon druge probe zauzela je 15.

A da je pjesma pronašla dobar odaziv i kod kolega glazbenika govori i to da su DJ-i Blacksoul & Mark de Line odlučili napraviti plesni remiks iste, pa tako nakon odlično prihvaćene akustične verzije 'Midnight Session', postoji i plesna varijanta u čak četiri verzije.

Franka – Crazy (Blacksoul & Mark de Line Radio Mix) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Crazy je pjesma koju u potpunosti volim i vjerujem joj, pa se veselim svakoj novoj verziji. Ekipa koja je radila pjesmu odradila je dobar posao i baš su me iznenadili da 'Crazy' može tako dobro zvučati u plesnoj verziji', poručila je iz Lisabona Franka Batelić, koja na Eurosongu nastupa ovog utorka, 8. svibnja i to 12. po redu u prvom polufinalu.

Franka Batelić u Lisabonu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram