uskoro na Netflixu

Goran Višnjić se pohvalio isječcima i otkrio kako njegov lik izgleda u seriji 'Vikings: Valhalla'

04.07.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Poznato je da je naš glumac sa zavidnom svjetkom karijerom dobio ulogu u jednoj od najpopularnijih serija. Kada je prva sezona 'Vikinzi: Valhala' izašla u veljači 2022. bilježila je veliku gledanost u 90 zemalja diljem svijeta. Šibenčanin je utjelovio lik Erika Crvenog, norveškog istraživača koji je otkrio Grenland

Goran Višnjić je glumac s holivudskom karijerom, a najpoznatiji je po ulogama u serijama 'Hitna služba' i 'Bezvremeni'. Pojavio se u brojnim američkim filmovima i serijama uvijek pobrao odlične kritike za svoj rad. Kad je riječ o seriji 'Vikinzi: Valhala', nekoliko puta je na društvenim mrežama pokazao kako izgleda njegova transformacija za tu ulogu.

Serija izlazi za tjedan dana, a glumac je na Instagramu podijelio isječke i pokazao kako izgleda u toj ulozi za koju mu je došla direktna ponuda od Netflixa. U seriji ima 'novu' frizuru i bradu, a tu je i atraktivna kostimografija.

Većina lokacija snimanja bila je u Irskoj, što je Višnjiću odgovaralo budući da od 2020. s obitelji živi u engleskom Cornwallu kamo se preselio nakon dvadeset godina provedenih u Los Angelesu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Radnja serije odvija se u Engleskoj više od 100 godina nakon radnje Vikinga, dok traju napetosti između potomaka Vikinga i starosjedilaca Engleza. U seriji će uz Višnjića glumiti Leo Suter, Frida Gustavsson, Sam Corlett, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson.

Glumac se ovih dana odmara u Šibeniku.

ulovljen na odmoru

Goran Višnjić u šetnji Šibenikom pokazao novi imidž

Pogledaj galeriju