zbog ozljede

Gwen Stefani morala je otkazati koncert: 'Tako mi je žao!'

11.08.2024 u 10:57

Bionic
Reading

Gwen Stefani putem društvenih mreža ispričala se svojim obožavateljima nakon što je otkrila da je pretrpjela ozljedu i da će otkazati svoj nastup zakazan za 17. kolovoza na Hard Rock Live u Atlantic Cityju

'Zbog nedavne ozljede i u dogovoru s liječnicima, rečeno mi je da ne mogu nastupiti 17. kolovoza na Hard Rock Live u Etess Areni u Atlantic Cityju', napisala je Gwen Stefani u poruci objavljenoj na njezinom Instagram Storyju.

'Jako mi je žao', dodala je prije nego što je otkrila da njezin tim planira odgoditi nastup. Također je rekla da će Ticketmaster poslati e-poruke obožavateljima koji su kupili karte za taj koncert, nakon što se najavi novi show.

U ovom trenutku nije poznato hoće li njezina misteriozna ozljeda utjecati na neke buduće nastupe.

  • +4
Gwen Stefani Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Victorio/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pjevačica, koja se nedavno ponovno udružila sa svojim bendom No Doubt za nostalgični set na Coachella Valley Music Festivalu održanom u travnju, trebala se pojaviti na dva festivala u rujnu, uključujući iHeart Radio Music Festival u Las Vegasu 20. rujna i South Star Music Festival 28. rujna u Huntsvilleu, Ala, piše People.

A čini se kako su zavidan glazbeni talent naslijedili i njezini Zuma, 15, i Kingston, 18 – koje je dobila s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom. A s Rossdaleom ima i trećeg, desetogodišnjeg sina Apolla.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zuma je tako nedavno debitirao u country glazbi u Ole Red baru svog očuha Blakea Sheltona u Oklahomi prošlog mjeseca. Prema videozapisima obožavatelja s događaja, 15-godišnjak je izveo svoju izvedbu Zacha Bryana 'Oklahoma Smokeshow'. Stefanin najstariji sin - koji je u svibnju proslavio 18. rođendan - nastupio je u baru u kolovozu 2023.