NIJE GA USPJELA SAKRITI

Halle Berry sa izazovnim badićem otkrila dugo skrivani detalj na tijelu

22.09.2020 u 22:03

Bionic
Reading

Svojim fotografijama na Instagramu kojim ponosno ističe besprijekornu figuru, slavna oskarovka Halle Berry već neko vrijeme ne prestaje oduševljavati javnost, a posljednjom u nizu otkrila je detalj na tijelu koji gotovo nikada ne ističe

Posljednjih dana 54- godišnja holivudska zvijezda puni medijske stupce svojom novom ljubavnom vezom s četiri godine mlađim dobitnikom Grammyja Van Huntom, ali i fotografijama u različitim modelima kupaćih kostima i bikinija koje redovito objavljuje na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Back at the beach. 🌊

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

'Ponovno na plaži', poručila je uz fotografiju na kojoj pokazuje svoju stražnjicu, vitke i istrenirane noge i generalno sjajnu figuru. Na sebi nosi kostim vrlo neobičnog kroja koji zapravo više otkriva nego prikriva na stražnjoj strani tijela, a tako je uspio otkriti i dugo skrivani detalj na njezinom tijelu u znaku tetovaže suncokreta.

  • +12
Halle Berry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na gornjem dijelu stražnjice Berry je prije nekoliko desetljeća tijelo ukrasila tetovažom suncokreta kojom je prekrila prethodnu tetovažu imena svog bivšeg supruga, Davida Justicea.

Početkom novog milenija u intervjuu za britansko izdanje magazina Cosmopolitan, slavna oskarovka izjavila je kako je za tetovažu odabrala motiv cvijeta suncokreta jer se u mraku zatvara kako bi se regenerirao, no svoju odluku o tetoviranju je zažalila jer smatra da je čista koža najbolja.