IMA SE, MOŽE SE

Harper Beckham s torbicom od 16.000 kuna zasjenila maminu reviju

14.02.2017 u 06:00

Bionic
Reading

Torbica za djevojčicu vrijedna 16 tisuća kuna ili baloner za dječaka od pet tisuća? Za većinu je to pravo bogatstvo i nepotrebno bacanje novaca, dok je za neke to osjećaj kao da su kupili u nekom sasvim regularnom dućanu najjeftiniju stvar. Naravno, ti neki su članovi obitelji Beckham, koji su odavno postali brend, procjenjeni na čak 240 milijuna funti

Njihovo je prezime odavno postalo brend sam po sebi i danas vrijedi nevjerojatnih 240 milijuna funti. Iznos je to zbog kojeg se mnogima zavrti u glavi, no obitelj Beckham odavno je navikla na to da im novac, moglo bi se reći, doslovce pada s neba. A kada imaš puno novaca, onda ulažeš isti i u garderobu, jer sve mora imati poznati potpis.

U sklopu njujorškog tjedna mode, svoju je novu kolekciju predstavila Victoria Beckham, a njezina obitelj sjedila je u prvom redu kao njena najveća potpora. Dolazak na njezinu reviju iziskivao je i da se svi pomno odjenu, a svjetski su se mediji odmah 'dokopali' i doznali cijene pojedinih komada odjeće koje su na sebi imali Beckhamovi.

Čini se kako se najviše novaca troši na mezimicu obitelji - petogodišnju Harper, koja je najskuplju stvar držala u ruci - dizajnersku torbicu Yona by Goyard vrijednu gotovo 16 tisuća kuna, dok je na nogama imala Gucci kožne čizmice do gležnja od dvije tisuće kuna.

Najmlađi od trojice braće, 11-godišnji Cruz odabrao je Burberryjev baloner vrijedan 5000 kuna, kao i Adidas Yeezy tenisice od 1300 kuna. Burberryjev model, 14-godišnji Romeo odlučio se za eleganciju, pa je baš kao i mlađi mu brat odabrao Burberryjevu kombinaciju - baloner od 5 tisuća kuna sa šalom od kašmira, čija je cijena oko 1600 kuna, kravatu od 500 kuna te njihovo plavo odijelo vrijedno približno 6 tisuća kuna.Jedino za koga nisu uspjeli pronaći što točno ima na sebi, 17-godišnji je Brooklyn koji je odabrao Dr Marten čizme vrijednosti 600tinjak kuna.

Zajedničkim odlaskom na Victorijinu reviju, obitelj Beckham je vjerojatno željela svima dati do znanja kako ih se posljednji skandali vezani uz njihovo ime uopće ne tiču. Naime, prije desetak dana u javnost su dospjeli privatne prepiske Davida Beckhama, ukradene nakon što mu je mail hakiran, a kojim se doznalo kako bivši nogometaš i nije baš tako veliki dobrotvor i humanitarac kakvim se predstavlja te kako je sve to radio samo kako bi dobio počasnu nagradu od Kraljice, koja mu je na kraju izmakla.

Love my babies x @davidbeckham @brooklynbeckham @cruzbeckham Romeo and Harper!!! X vb

Fotografiju objavljuje Victoria Beckham (@victoriabeckham)