MERYEM UZERLI

Hurem je često na meti kritika zbog estetskih zahvata, a sad je pozirala bez šminke

21.08.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Popularna turska serija 'Sulejman Veličanstveni' osvojila je mnoge, Glavnu ulogu pored glumca Halit Ergença koji je tumačio lika Sulejmana, igrala je i Meryem Uzerli. Punila je svjetske medijske naslovnice svojim raskošnim oblinama i posebnim crtama lica, a u centru pažnje je i godinama nakon prestanka emitiranja serije

Premda je uvijek maksimalno sređena na snimanju i javnim događanjima, Meryem Uzerli na svom Instagramu nerijetko voli pokazati svoje lice bez imalo šminke.

Često je kritiziraju

Fanovima se ne sviđa što se popularna glumica podvrgnula brojnim estetskim zahvatima, i mnogi su mišljenja da je pretjerala sa filerima i botoksom. Korekcije na licu nisu ništa neobično za nju. Nakon rođenja svoje druge kćeri Lily Koi, Meryem je prošla kroz više tretmana, uključujući četiri povećanja usana, naglašavanje jagodičnih kostiju i podizanja obrva.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

No reakcije javnosti očito su je prisilile da se vrati na 'staro'. Odlučila se na 'rezanje' i vraćanje na svoju iskonsku ljepotu.

Kad ne radi, glumica je posvećena svojim kćerima, a svog trenutnog partnera skriva kao zmija noge.

'Puno putujem, ali nikad ne vodim kćeri samo da bih im bila blizu jer smatram da je to sebično. Kratka putovanja od dva, tri dana vrlo su zamorna i stresna za njih. Ali, važno je da imate nekog na koga se možete osloniti. Moj partner u svakom trenutku pazi na djecu. On je zaista divan otac, podržava me, pomaže mi... Ne odvaja se od djevojčica, s njima je 24 sata dnevno, a po potrebi uskače i dadilja', izjavila je svojedobno.

Meryem Uzerli

Hurem zasjala u Cannesu, a posebnu pozornost privukao je crni veo

Pogledaj galeriju