salt bae

I popularni chef Nusret navija za Hrvatsku, a pokazao je i da zna hrvatske navijačke navike

13.12.2022 u 17:12

Bionic
Reading

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju danas očekuje veliki okršaj s favoritima ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, opasnom Argentinom. Svi Hrvati željno iščekuju 20 sati kada će svim srcem navijati za Hrvatsku, a mnogi su se uputili i u Katar. U vrućoj Dohi restoran ima i popularni Nusret koji je otkrio i da on podržava Hrvatsku

U Kataru vlada opće nogometno ludilo, a najluđoj atmosferi pridružili su se i hrvatski navijači, uvijek spremni za dobru zafrkanciju, ples i pjesmu. Među sretnicima koji će utakmicu gledati uživo nalazi se i popularna influencerica Anamaria Raić. Lijepa Anamaria posjetila je popularni restoran, a tamo zatekla odličnu atmosferu koju su organizirali hrvatski navijači.

Hrvatski navijači gdje god dođu šire pozitivnu atmosferu, a ovaj put okupili su se u restoranu popularnog chefa Nusreta Gokce. Pjevali su popularnu navijačku pjesmu 'Bježite ljudi, bježite iz grada', koja je često pjevana te služi za 'nabrijavanje' pred utakmicu.

Pjesmi se pridružio i svjetski poznat chef kojem su Hrvati pokazali i pokrete koji idu uz pjesmu, a riječi je 'polovio putem'.

Novog hrvatskog navijača Hrvati su zaogrnuli i hrvatskom zastavom pa se posve uklopio veseloj navijačkoj masi.

Kuhar Nusret postao je poznat po načinu na koji baca sol na svoje primamljive mesne odreske pa je chef dobio nadimak 'Salt Bae'. Slavni turski kuhar otvorio je restoran u Dohi 2010. godine i ubrzo je postao jedan od najboljih restorana za ljubitelje mesa u Kataru. Jesti kod Salt Bae je stvarno čast jer su sva mjesta stalno rezervirana pa i ne čudi da svaki dan u njemu objeduju stotine poznatih osoba.

LUDilo na aerodromu

[FOTO] Euforija je na vrhuncu: Naši navijači lete u Katar, a među njima su Niko Kranjčar i Mladen Grdović s gitarom

Pogledaj galeriju