OBITELJSKA SREĆA

Imala je poseban razlog: Lijepa Izabel Kovačić objavila fotografiju s roditeljima

23.09.2021 u 12:49

Bionic
Reading

Supruga Matea Kovačića diplomirana ekonomistica Izabel Kovačić, koja već neko vrijeme uspješno plovi poduzetničkim vodama, najčešće na Instagramu pozira sama, a vrlo rijetko suprugom i sinom Ivanom, dok njezine roditelje gotovo uopće ne viđamo

Izabel Kovačić imala je poseban razlog zato što je svijetu pokazala svoje roditelje. Objavila je fotografiju s njima i to sve kako bi mami javno čestitala njezin veliki dan. 'Sretan rođendan', poručila je uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram storyju.

Dobro raspoložena obitelj na fotografiji je modno usklađena, svi su odjeveni u bijelo. Inače, fotografiju s mamom zadnji put lijepa poduzetnica objavila je prije dvije godine, kada je otkrila kako joj je ona najveći kritičar, ali i najveća podrška u životu.

Samozatajna ljepotica osim po privatnom životu privlači sve više pažnje i svojim poslovnim uspjesima i brendom kojeg je pokrenula sa sestrom Ivanom.

'Stvarno smo obje involvirane u svaki aspekt našeg poslovanja. Dobra stvar je to što se stvarno oko svega vrlo brzo složimo pa nam to olakšava i ubrzava stvari. Obje volimo vrlo detaljno proučiti sve što taj tren radimo i svaki detalj moramo posebno raspraviti i dovesti do savršenstva. Ako ne uspijemo, krenemo ispočetka i tako kolekciju za kolekcijom', ispričala je ranije za tportal.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia