zgodna i duhovita

Indira Levak ne može sakriti sreću zbog putovanja na koji se uputila, a ima i poseban, vedri outfit koji podiže raspoloženje

12.11.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica i poduzetnica u pandemiji ne miruje. Uz uspješno bavljenje iznajmljivanje apartmana i dizajniranje raznih komada namještaja balansira i svoju glazbenu karijeru. I ovog vikenda može se pohvaliti koncertom koji joj posebno znači

'Nema veće sreće nego zapjevati u svom rodnom gradu. Čekam vas sutra da poludimo zajedno', poručila je pjevačica prije koji dan na Instagramu. Ovog vikenda očekuje je koncert u Županji u kojoj je provela djetinjstvo, napravila svoje prve glazbene uspjehe i gdje joj danas žive roditelji i starija sestra.

Zato je za nju odlazak u taj grad u Slavoniji ima posebno značenje. Vječno dobro raspoložena i pozitivna pjevačica pokazala je u kakvoj modnoj kombinaciji će zablistati na ulicama svog mjesta. Jesenskom sivilu prkosi u upečatljivom kaputu ružičaste nijanse kojeg je uskladila s bojom gležnjača, tamnim trapericama visokog truka i širokih nogavica i bijelom dolčevitom.

Fanovi su oduševljeni tim njezinim lookom. 'Dobar kaput, dobre cipele', 'Wow koji styling', 'Najljepša boja za nas smjele', 'Vau, svaka čast', poručili su joj. Jedna od pratiteljica ju je pitala gdje je kupila kaput, a Indira se pohvalila: 'Draga moja moj dizajn. Šivala sam ga'. Osim svojim glasom i dobrim raspoloženjem, pjevačica i poduzetnica može se pohvaliti i izgledom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe žene. Duguje to više puta je izjavila, svom suprugu Miroslavu koji je 'natjera' da s njime vježba.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel